Tårtcatering

Jag jobbar just nu som bemanningsföretag sjuksköterska, vilket innebär att jag i princip blir ”uthyrd” till olika sjukhus där det behövs personal för tillfället. Stället jag är på just nu ska visst något slags 50-års jubileum i dagarna, vilket betyder – dags för tårtor! Jag har naturligtvis erbjudit mig att baka till kalaset, och till min positiva överraskning blivit erbjuden en slant för besväret. Vilket gav mig en superb idé – jag ska börja med tårtcatering. Alltså lite vid sidan av så där, som en extra inkomst. Om det inte går fantastiskt bra förstås, då kanske det blir tårtcatering på heltid. Men jag vet inte om jag egentligen skulle vilja sluta på mitt ordinarie jobb, jag trivs så fantastiskt bra med variationen och tempot om dagarna. Kanske tårtor på deltid och sjuksköterska på deltid, det vore nog perfekt. En lagom mix av allt.

Prinsbakelser med marsipan och fyllda med grädde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *