Gott kaffe till kakor

Jag sitter ofta på min veranda på soliga eftermiddagar. Oftast med ett kakfat med nybakta kakor och nybryggt kaffe som doftar underbart. Iskaffe är också gott men inget går upp mot doften av kaffe som är bryggt från en kaffebryggare. Många vill ha grädde eller socker i sitt kaffe eller både och, jag föredrar svart kaffe eller en god kopp cappuccino. Jag har en bryggare som brygger direkt till en termos, vilket gör det mycket enklare att ta med sig när man kopplar av ute i trädgården. Innan jag skaffade den bryggaren så hade jag en vanlig och nu står jag i valet och kvalet om jag ska skaffa en som man har kapslar till eller en som maler kaffebönorna innan kaffet bryggs. Vad det än blir så tänker jag välja en som ger mig de njutbara stunderna jag förtjänar.

En god kopp kaffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *